dilluns, 27 de juny del 2016

Any 10, Nº 6, maig/juny de 2016

S’ACABA EL CURS I EL RESTAURANT PEDAGÒGIC “EL MOLÍ” TANCA FINS AL PROPER
  
Per anar a dinar al Restaurant Pedagògic de la Masia El Molí, cal reservar al telèfon 608561862, però ara caldrà que espereu al proper curs, ja que els alumnes de Cicles formatius han acabat el primer paquet de pràctiques. S’obre el període de recuperacions i el Restaurant no tornarà a obrir fins que torni a començar el proper curs.

Agraïm la seva presència i col·laboració a totes les persones que ens han visitat durant aquest primer any i us esperem de cara al proper curs.  Els nostres alumnes i professorat estaran encantats de mostrar-vos les seves habilitats professionals a partir del proper mes de setembre.

MATRICULACIÓ DELS ALUMNES ADMESOS
 A L’ESO

Recordem que les famílies dels 90 alumnes admesos a les places vacants d’ESO hauran de fer la matriculació efectiva entre el 13 i el 17 de juny. Per això cal demanar hora trucant al centre, al número 93 5686568.

CALENDARI I PROGRAMACIÓ DE FINAL DE CURS

A continuació, a les dues pàgines interiors, trobareu el calendari detallat de les principals activitats i horaris del darrer mes del curs. Tingueu-lo en compte de cara a la vostra organització familiar del mes de juny.

Més endavant, els dies 27 i 28 de juny, dies de lliurament de notes, us donarem, com cada any, el darrer Full informatiuon hi haurà les dades més importants de cara al començament del proper curs 2016-17.


  
CALENDARI GENERAL FINAL DE CURS 2015-16
Dates i activitats específiques del mes de juny. És important que les tingueu en compte de cara a la vostra organització familiar i sobretot pel què afecta al vostre fill o filla.

ALUMNES DE 1r de CFGM: Lliurament del full de confirmació de matrícula   i  altres documents D’ACTUALITZACIÓ DE DADES.

27 de maig
Es repartiran a la tutoria i els han de portar a casa perquè els signin els pares o ells si són majors d’edat. Caldrà retornar-los la setmana següent, entre els dies 30 de maig  i 3 de juny màxim. Si no es retorna el full de confirmació es perd la plaça.

ALUMNES DE 1r, 2n i 3r d’ESO
·         Lliurament del full de confirmació de matrícula   i  altres documents D’ACTUALITZACIÓ DE DADES.
·         Lliurament full de tria de matèries específiques per al curs 2016-17
3 de juny
Es repartiran a la tutoria i els han de portar a casa perquè els signin els pares. Caldrà retornar-los la setmana següent, entre els dies 6 i 10 de juny màxim. Si no es retorna el full de confirmació es perd la plaça.

Els tutors també repartiran aquest dia el Full de tria de matèries específiques pel curs vinent, que s’haurà de retornar, com a màxim, el dia 12 de juny. 
ALUMNES DE 1r de CICLES FORMATIUS GM: Recollida del full de confirmació de matrícula   i  altres documents D’ACTUALITZACIÓ DE DADES.
Del 30 de maig al 3 de juny
Cal retornar degudament omplert el full de confirmació i altres documents que calgui actualitzar, si s’escau.
Reunió i visita del centre per a pares de nou alumnat  USEE
31 de maig
A les 9 del matí
ALUMNES DE 1r, 2n i 3r:
·         Recollida full de confirmació de matrícula  i altres documents dels que calgui actualitzar les dades.
·         Recollida full de tria de matèries especifiques per al curs 2016-17
Del 6 al 10 de juny

Dia 10 de juny data màxima per lliurar al tutor/a LA CONFIRMACIÓ DE MATRICULA, i altres papers de dades que calgui actualitzar.



ALUMNES DE 4t : DATA MÀXIMA PER RETORNAR ELS LLIBRES DE PRÉSTEC

CICLES FORMATIUS GM: EXÀMENS DE 2ª CONVOCATÒRIA
8 de juny
Els alumnes de 4t han de retornar els llibres gratuïts de préstec que el centre els ha deixat durant tot el curs. Si no es retornen, la família haurà de pagar el cost.

MATRICULACIÓ D’ALUMNES NOUS D’ESO PER AL CURS 2016-17
Del  13 al 17 de juny
Demanar hora a Secretaria: 93-5686568
Tràmits de documentació.
Les noves famílies rebran un Full Informatiu amb tota la informació sobre l’inici del curs 2016-17.


DARRER DIA D’ACTIVITATS ACADÈMIQUES ORDINÀRIES PER A 4t ESO.
8 de juny
Recordeu que els alumnes de 4t han d’haver retornat els llibres gratuïts de préstec que el centre els ha deixat durant tot el curs. Si no ho han fet, se’ls cobrarà l’import del llibre.

VIATGE DE FI DE CURS DE  4t ESO A ITÀLIA.
De l’ 10 al 16 de juny

Dia 10: 19:30, concentració a l’Institut  per marxar a les  20:00.

ALUMNES DE 1r, 2n i 3r:
DATA MÀXIMA PER RETORNAR:
·         Full de confirmació de matrícula  i altres documents dels que calgui actualitzar les dades.
·         Recollida full de tria de matèries especifiques per al curs 2015-16.

10 de juny





Retornar al tutor o tutora respectiu.

DATA MÀXIMA PER RETORNAR ELS LLIBRES DE PRÉSTEC PER PART DELS  ALUMNES DE 1r, 2n i  3r
Els alumnes  de 1r, 2n i  3r   han de retornar els llibres gratuïts de préstec que el centre els ha deixat durant tot el curs.

Acte cloenda Aula oberta CIM

14 de juny

A l’Ajuntament, 12,30 hores.

RETORN DEL VIATGE A ITÀLIA DE FI DE CURS DE  4t ESO
DARRER DIA D’ACTIVITATS ACADÈMIQUES ORDINÀRIES PER A 1r, 2n i 3r ESO

16 de juny


18:45, previsió arribada Port BCN.
19: 30, previsió arribada a Montornès.
 (Pot canviar en funció de retards o variacions horàries)

FESTA FI DE CURS 2015-16, PER A TOTS ELS NIVELLS i COMIAT ALUMNES 4t ESO




17 de juny



De 9 a 13 hores del matí, a l’Institut.


Aquest dia l’horari de transport s’ajustarà a l’horari de la Festa de Fi de curs, de 9 a 13 hores.
ÚLTIM DIA DE TRANSPORT ESCOLAR
SOPAR BALL DE GALA pels alumnes de 4t ESO
De 20 a 24 h. A l’Institut
Organitza AMPA
JUNTES D’AVALUACIÓ FINAL


20 i 21 de juny
Convocatòria de les reunions del professorat en Junta d’avaluació final dels diferents nivells i grups. Les juntes podran requerir la presència d’alguns alumnes, que hauran de presentar-se a l’hora determinada.

LLIURAMENT DE NOTES ALS ALUMNES AMB LES FAMÍLIES + FULL INFORMATIU SETEMBRE 2016  + DEURES ESTIU (si s’escau).





27 i 28 de juny

Els tutors donaran hores prèviament. Es donaran les llistes de llibres per al curs 2016-17 + Full informatiu amb tota la informació sobre l’ inici de curs 2016-17.
SI ES TÉ ALGUNA MATÈRIA SUSPESA S’HAURÀ DE RECUPERAR ELS DIES 1 i 2 DE SETEMBRE.
PUBLICACIÓ DE LES DATES I HORARIS D’EXÀMENS DE SETEMBRE DE L’ESO, SEGONS ASSIGNATURES.

30 de juny

A partir de les 12 del matí
PUBLICACIÓ DE LES LLISTES D’ALUMNES ADMESOS A CICLES FORMATIUS.

4 de juliol
A partir de les 12 del matí
MATRICULACIÓ ALS CICLES FORMATIUS
PER AL CURS 2016-17

Del 5 al 12 de juliol

Matriculació dels alumnes admesos de Cicles
VENDA DE LLIBRES DE TEXT NOUS
També es farà paga i senyal per qui els vulgui reservar per comprar el dia 10 de setembre. Aquest dia 10 de setembre només es vendran els llibres que hagin estat reservats amb paga i senyal del dia 9 de juliol.





9 de juliol
Dissabte, de 9 a 13 hores a l’Institut.
Organitza l’AMPA.
La segona data i última de venda serà el dia 10 de setembre amb el mateix horari, però només per llibres que hagin estat reservats amb paga i senyal el dia 9 de juliol.
ATENCIÓ! Per comprar o reservar els llibres caldrà ser soci de l’AMPA o fer-se’n (La quota familiar es de 20 €). L’important descompte que aconsegueix l’AMPA és per les famílies que cooperen fent-se socis.




Nota: Demanem a les famílies que supervisin que els seus fills retornin en bon estat els llibres de préstec que són gratuïts gràcies a l’esforç de l’Institut i l’AMPA amb el Projecte Cooperatiu per a la reutilització de llibres.


Eduquem en la solidaritat i la cooperació

EL 20 DE MAIG VAM COMMEMORAR EL 10è ANIVERSARI

El passat dia 20 de maig a la tarda, vam poder-nos retrobar moltes persones vinculades a l’Institut Marta Mata. Els visitants van veure l’exposició dels 10 anys que hem anat construint amb l’alumnat al llarg del curs. També van poder visionar diferents vídeos i fotografies que mostraven  moments d’aquests 10 anys.

El director del centre va recordar que l’Institut Marta Mata va néixer i s’ha desenvolupat sempre en un marc difícil, el de la crisi econòmica, però que en canvi ha tirat endavant un projecte innovador que avui és conegut i reconegut fora de Montornès. Segons ell, hi ha 3 moments clau de l’institut: la creació al 2006 amb els primers barracons, la construcció del nou edifici i el trasllat el 2013-14, el present curs amb la posada en marxa de l’Escola d’Hoteleria del Vallès Oriental i un punt quart que queda pendent per assolir la plena normalització: el Batxillerat. Això, però, ja no depèn del centre sinó del model educatiu que es plantegin les autoritats educatives i municipals per a Montornès.

El Senyor José Montero, Alcalde de Montornès, va recordar el compromís de l’Ajuntament amb l’educació, la iniciativa de tirar endavant les obres de l’institut i el suport al projecte educatiu. Pel que fa a la demanda de disposar de Batxillerat va dir que l’ajuntament la recolzava plenament. 

La festa es va concloure amb el gran pastís del 10è aniversari que van fer els alumnes de l’Escola d’Hoteleria i que va resultar boníssim. Durant tota la festa, l’acte va estar amenitzat amb música pels alumnes de la matèria optativa de DJ, que ho van fer molt bé.


MÚSICA COM PROFESSIONALS
Els alumnes de la matèria optativa de DJ van mostra les seves habilitats i domini tècnic durant tota la festa del 10 aniversari. Una vegada més van demostrar que el que aprenem ho podem aplicar a la pràctica i fer-ho molt bé. Des de l’institut, els volem felicitar especialment per la seva participació voluntària en aquesta festa juntament amb el seu professor i per semblar pràcticament uns professionals!

PORTES OBERTES CICLES FORMATIUS 

El passat dia 9 de maig es van fer les portes obertes de cicles formatius amb un gran èxit de públic, que va omplir les dependències de l’aula cafeteria. Allà es va rebre a les famílies i el director va fer una explicació dels cicles. Després tothom es va desplaçar a la Masia El Molí per poder visitar les aules de cuina i de restauració. En el moment de tancar aquesta redacció ja hi ha una seixantena de preinscripcions per a les 50 places disponibles per al curs vinent.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada