dijous, 29 de juny del 2017

Any 11, Nº 7, juny de 2017

COMENÇAMENT DE LES CLASSES
CURS 2017-2018

Benvolgudes famílies,

S’acaba un nou curs i ja hem de preveure l’inici del proper. Volem que estigueu ben informats, malgrat tot, si tinguéssiu algun dubte, truqueu a l’institut.

En aquest darrer Full us passem informació molt important. Hi trobareu el calendari de setembre que inclou les diferents activitats que han de fer els alumnes segons del curs que siguin i si els han quedat o no matèries pendents.

Us demanem que el guardeu en lloc adient a fi de saber durant els primers dies de setembre què és el que ha de fer el vostre fill/a.

Data d’inici del curs 2017-18:


·       Alumnat de 1r d’ESO: Dia 12 de setembre, a les 9 del matí.
·        Alumnat de 2n, 3r i 4t d’ESO: Dia 12 de setembre, a les 8 del matí.
·        Alumnat de Cicles Formatius de 1r i de 2n: Dia 14 de setembre, a les 10 del matí.

CALENDARI INICIAL  CURS 2017-2018


HORARIS d’EXÀMENS
 DE SETEMBRE

1 de setembre
A les 9 hores, es tornaran a penjar els horaris dels EXÀMENS de recuperació dels dies 1 i 4 de setembre (que ja s’hauran penjat el 30 de juny)

EXÀMENS DE SETEMBRE


1 i 4 de setembre
Cal presentar-se a l’hora assignada a cada examen de matèria. Màxima puntualitat. Portar el treball assignat  per a cada matèria a recuperar.
PUBLICACIÓ RESULTATS PROMOCIÓ EXÀMENS DE SETEMBRE






5 de setembre

A les 13:00

REUNIÓ DE PARES d’alumnes nous de 1r ESO 2017-18
A les 18:00 hores a l’Institut. Es lliurarà als pares el  Full de tria de matèries optatives de 1r ESO.
RECLAMACIONS EXÀMENS DE SETEMBRE
Els alumnes, si s’escau, poden presentar una reclamació sobre alguna nota d’examen. De 13:30 a 14:30, a Secretaria.

RECOLLIDA FULLS DE TRIA DE MATÈRIES OPTATIVES ESPECÍFIQUES DE 1R ESO

LLIURAMENT BUTLLETINS NOTES SETEMBRE ALS EXALUMNES DE 4T.



7 de setembre



Els alumnes nous de 1r ESO han de portar a la Consergeria del centre el full de tria signat pels pares, entre les 9 i les 10 del matí. Si algun tingués encara algun dubte, podrà consultar als tutors de primer, que els atendran de 9 a 10 del matí.

9h – 11h: lliurament butlletins 4t (secretaria). Es farà firmar full de rebut.


LLISTES PROVISIONALS DE TOTS ELS CURSOS I MATÈRIES OPTATIVES DE 2N, 3R I 4T.

8 de setembre

A partir de les 13 hores
2n DIA DE VENDA DE LLIBRES DE TEXT NOUS PER PART DE L’AMPA

9 de setembre

Dissabte, de 9 a 13 hores a l’Institut (sempre que hagin estat encarregats al mes de juliol, dia 8)

INICI DE CURS
ACOLLIDA, PRESENTACIÓ DEL CURS I DE TUTORS ALS NOUS ALUMNES DE TOTS ELS CURSOS D’ESO.

Primer ESO: a les 9 del matí

Resta de cursos: HORARI NORMAL DE 8 A 14,30



12 de setembre
El primer dia els alumnes de 1r han de venir a l’Institut de 9:00 a 14:30 del matí:    A més de la presentació del curs, faran un EXAMEN de nivell. Han de portar els deures de Primària (si és el cas). Se’ls explicaran les matèries optatives assignades. L’endemà ja vindran a les 8 del matí com tota la resta d’alumnat i fins les 14:30.

Els alumnes de 2n, 3r i 4t han de venir a les 8, portar els deures d’estiu (si és el cas) i lliurar-los al tutor.  Es lliuraran els butlletins de notes de recuperació.
INICI I PRESENTACIÓ DEL CURS ALS ALUMNES DE CICLES FORMATIUS DE PRIMER I SEGON ANY

14 de setembre
10:00 a 12:00 hores del matí a l’institut . Després de la presentació els nous alumnes de Primer recolliran les eines i uniformes.


LLISTA DE LLIBRES 2017-18, PER CURSOS

Els tutors donaran a cada alumne,  el mateix dia de lliurament de notes, un full amb la llista de llibres que el vostre fill/a necessitarà per al curs vinent, inclòs els que seran gratuïts per a les famílies, gràcies al Projecte cooperatiu per a la reutilització de llibres.

Lògicament, si té assignatures pendents de recuperació, aquesta llista està condicionada a la superació, per part de l’alumne, del curs actual. 

VENDA DE LLIBRES PER PART DE L’AMPA

Com cada any, els  dissabtes  8  de juliol i  9 de setembre de 2017, de 9:00h a 13:00h a l´Institut, l’AMPA farà la venda de llibres de text  per a les famílies que ho desitgin,  amb importants descomptes, però cal ser soci de L’AMPA (20€).

Atenció! Si teniu previst comprar-los el dia 9 de setembre, és imprescindible que els encarregueu igualment a l’AMPA el dia 8 de juliol fent una paga i senyal.

Recordeu: Dies de venda de llibres per part de l’AMPA:

8 de juliol i  9 de setembre de 9 a 13 hores, a l’Institut.

En principi, el dia 5 de setembre a partir de les 13:00 hores han de sortir les llistes d’alumnes que han fet exàmens de setembre i promocionen de curs o repeteixen.

Si per alguna casuística específica algun alumne el dissabte dia 9 de setembre no sabés encara si passarà de curs per estar pendent d’alguna resolució o incidència,  igualment els dies posteriors podrà encarregar els llibres a l’AMPA.

IMPRESCINDIBLE: Portar el full amb la llista de llibres que el professor us hagi donat per al vostre fill o filla en concret. No sempre tots els alumnes tenen els mateixos llibres.

TRANSPORT ESCOLAR

Si viviu a Montornès Nord i heu demanat el servei de Transport Escolar heu de saber que funcionarà a partir del dia 12 de setembre inclòs. Si el vostre fill de 1r d’ESO ve el primer dia amb el transport a primera hora, es podrà esperar al hall de l’institut fins les 9. CAL HAVER OMPLERT EL FULL CORRESPONENT DE SOL·LICITUD durant la matriculació

INFORMACIÓ SOBRE LA QUOTA DE MATERIAL

Cal que tingueu present que heu de fer el pagament de la quota anual.  Podeu  triar entre:
  1. Domiciliació bancària (signant l'autorització lliurada a Secretaria). Es domiciliaran 2 rebuts, un al juliol i l'altre al novembre. Us lliuraran a Secretaria el corresponent Full de domiciliació.
  2. O bé, ingrés al banc de la totalitat de la quota fins el 10 de juliol. Número codi IBAN Caixabank: ES50 2100 0308 3702 0019 1337
La quota pel curs 2017-18  és de 135 € per a tots els nivells.


Aquesta quota, aprovada pel Consell Escolar, inclou les activitats i sortides, el material didàctic i el material comú. No inclou el Crèdit de síntesi dels alumnes que fan 2n i 3r. 

. BONES VACANCES!



Enguany hem arribat a la 7ª promoció d’alumnes que acaben 4t d’ESO, que cal dir-ho, han tret, en conjunt, uns dels resultats més alts a les proves de competències bàsiques dels darrers anys. Els hem felicitat i el viatge a Itàlia de fi de curs ha estat un premi molt merescut i treballat.

Per primera vegada també, hem arribat a la 1ª promoció d’alumnes dels dos Cicles Formatius de Grau Mig. El projecte de Formació Professional està sent un èxit i prop de 100 alumnes de tot el Vallès Oriental estan venint a formar-se a Montornès. I el millor són les bones expectatives d’incorporació ràpida al món laboral o la motivació de continuar formant-se en un grau superior. Tot això és molt positiu. La implicació de l’ajuntament de Montornès, cedint espais propis i el Departament d’Ensenyament, posant el professorat, han estat essencials per arribar a aquest punt. Tot això s’ha de materialitzar en un futur proper en noves inversions que permetin ampliar l’oferta de nous cicles de grau mitjà i superior.

No oblidarem especialment els alumnes que ens deixen enguany per haver acabat l’etapa secundària o el cicles de formació professional. Estem orgullosos de tots i sabem que continuaran avançant en el seu camí formatiu, com a estudiants i sobretot com a persones.

També enyorarem algunes mares i pares molt compromesos amb l’educació, amb l’AMPA  i amb el Consell Escolar. Alguns ara ja ens deixen perquè els seus fills ja han acabat, els donem moltes gràcies per tota la feina que han fet, especialment la Presidenta de l’AMPA Sra. Begoña Malo.

També alguns professors no hi seran el curs vinent per jubilació o perquè hi ha hagut concurs de trasllats i això fa moure les places i les persones que les ocupen. A tots ells els agraïm la feina feta i  esperem retrobar-nos en algun moment.

Fem un esment especial per al professor de Matemàtiques i Secretari de l’Institut, Sr. Andreu Montañés, que es jubila. Durant tots aquests anys, des de l’inici de l’institut ha format part de l’Equip directiu i ha estat una de les ànimes de tots els projectes d’innovació que hem dut a terme. Li desitgem el millor i li donem les gràcies pel seu compromís amb l’ensenyament públic de qualitat !

Agraïm a tothom, professorat, pares, AMPA, alumnes, personal d’administració i serveis, monitors, tècnics municipals... la feina realitzada.  Junts tirem endavant l’institut i l’educació d’aquest país.


Res més, doncs, gràcies a tothom  i molt bones vacances ! Al setembre continuem!



L’Equip Directiu i el Claustre de professorat                                                                                         juny de 2017



 “Per ser realment escola pública, l’escola ha de tenir els requisits que li permetin afrontar l’educació de tots i cadascun dels nois i noies amb èxit, l’èxit d’ajudar-los a ser persones, ciutadans actius d’aquest món” (Marta Mata, 1999)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada