dijous, 9 d’octubre del 2014

FULL INFORMATIU PER A LES FAMÍLIES, Any 9 Nº 2, octubre de 2014

Any 9, Núm. 2                                          Curs 2014-15, octubre  de 2014


REUNIONS DE TUTORIA PER GRUPS - CLASSE  

Tal i com vam anunciar, a partir de la setmana vinent comencen les reunions de tutoria de grup amb els pares. Tingueu en compte aquestes dates:

1r i 2n ESO, dilluns 13 d'octubre a les 18,15 hores

3r i 4t ESO, 20 d'octubre a les 18,15 hores

Per als pares d'alumnat de la USEE es farà una reunió informativa prèvia, els mateixos dies, però a les 17,30 hores  i després enllaçaran amb la reunió tutorial del grup classe corresponent.


COBRAMENT SEGONA PART QUOTA MATERIAL  

Recordem a les famílies que durant la 1ª setmana de novembre es passarà a càrrec del vostre compte bancari la 2ª part de la quota anual corresponent al material i activitats. Us demanem que feu la previsió.


REUNIÓ PEL VIATGE DE FI DE CURS DE 4T D’ESO  

3 DE NOVEMBRE     A  LES 18:00 HORES

L’INS Marta Mata ofereix a l’alumnat de 4t la possibilitat de realitzar un viatge cultural de Fi de Curs i de l’ESO a Itàlia.

En aquesta reunió, la professora Montse Morcillo, coordinadora de l’Equip Docent de 4t i del viatge, explicarà les condicions d’aquesta experiència, que vol ser un premi de reconeixement a la bona trajectòria de l’alumnat que acabi l’ESO.

ÉS MOLT IMPORTANT QUE HI ASSISTIU TOTS ELS PARES I MARES INTERESSATS A QUÈ ELS VOSTRES FILLS HI PUGUIN ANAR, PERQUÈ AQUEST CURS, EN SER POCS ALUMNES, ENS PODEM TROBAR QUE HÀGIM DE CANVIAR EL VIATGE I FER-LO MÉS CURT.
  

  
PROVES DIAGNÒSTIQUES DE 3r ESO

Es faran els dies 16 i 17 d'octubre. Aquestes proves es corregeixen internament.

Permeten treballar i preparar bé les importants proves de competències bàsiques, que tot l'alumnat de Catalunya ha de fer al curs següent quan està a 4t d'ESO. 

Demanem a les famílies dels alumnes de 3r que en parleu amb els vostres fills: per la importància que tenen i perquè cal que s’esforcin per arribar a superar-les.

REUNIÓ PEL VIATGE D’ESTUDIS A ANGLATERRA  DE 3R D’ESO (LONDRES 2015)


27 D’OCTUBRE DE 2014     A  LES 18:00 HORES

L’INS Marta Mata i Home to Home, ofereixen la possibilitat de realitzar un curs d’anglès a Anglaterra.

En aquesta reunió, la professora Noèlia Labrador, Cap de l’àmbit de Lletres i professora  d’Anglès, explicarà les condicions d’aquesta experiència.

Recordem que en aquest cas, cal complir uns requisits de nivell d’Anglès i tenir bones notes, perquè les places són limitades.
  

AVALUACIÓ GLOBAL DIAGNÒSTICA DEL CENTRE  

Com sabeu, l’Institut Marta Mata té un Pla d’Autonomia. A partir d’aquest, es fa una planificació estratègica per períodes de 4 anys. Malgrat que anualment s’avalua i es fa un seguiment per part de la Inspecció, ara, un cop acabat el període 2010-2014, toca fer una avaluació externa global.

Per això, la inspecció farà un estudi tant dels resultats, com dels processos seguits durant aquest quatre darrers anys. Per això, es duen a terme, entre altres, diverses enquestes dirigides al professorat, a l’alumnat i a les famílies (independent de les que ja fa periòdicament el centre). Algunes famílies triades per diversos criteris i atzar, ja han rebut un full demanant que omplin una enquesta d’opinió a través d’una adreça d’internet. Per això, se’ls facilita un password. Aquestes dades, juntament amb la revisió de documentació, indicadors del centre, entrevistes i un grup de discussió amb el professorat, serviran perquè la Inspecció emeti un informe d’avaluació. Cal dir, que l’institut Marta Mata ja compleix actualment els objectius d’èxit escolar i lluita contra l’abandonament escolar fixats per la Generalitat per al 2018 i per la Comunitat Europea per al 2020.
  
ACTIVITATS EXTRAESCOLARS


ENCARA SOU A TEMPS D’APUNTAR-VOS A LES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS.

De moment començarà a funcionar :  

Anglès ( dilluns de  de 16,00 a 17,30  a la Biblioteca de l’Institut), com que hi ha alumnes de 1r, 2n i 3r d’ESO, possiblement es faran dos grups segons el nivell.

Pel que fa a Alemany, de moment no tenim prou inscrits, només n'hi ha tres i l'activitat es faria dimarts de 17 a 18:30. S’esperarà uns dies més per si  algú més volgués apuntar-s'hi , si no,  no es podrà fer.

Pel que fa a l’Associació esportiva, sembla que es podrà fer un grup de Fútbol Sala. L’horari serà els dijous de 17 a 18 hores. a les instal·lacions esportives de l’Institut.

També s’està treballant en l’organització d’un grup d’Escacs.

Si esteu interessats en alguna activitat, no dubteu en posar-vos en contacte amb l’Ampa o amb el professor d’Educació Física Carlos Castro, que és el Coordinador de l’Associació esportiva.        

ANIMA’T I APUNTA’T, ENCARA HI ETS A TEMPS! 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada