dijous, 3 de juliol del 2014

FULL INFORMATIU, ANY 8, Nº 6



COMENÇAMENT DE LES CLASSES
CURS 2014-2015


Benvolgudes famílies,

S’acaba un nou curs i ja hem de preveure l’inici del proper.

En aquest darrer Full us passem informació molt important. Hi trobareu el calendari de setembre que inclou les diferents activitats que han de fer els alumnes segons el curs que siguin o si els han quedat o no matèries pendents. Us demanem que el guardeu en lloc adient a fi de saber durant els primer dies de setembre que és el que ha de fer el vostre fill/a.

Data d’inici del curs 2014-15:

·        Alumnat de 1r d’ESO: Dia 15 de setembre, a les 9 del matí.
·         Alumnat de 2n, 3r i 4t d’ESO: Dia 15 de setembre, a les 8 del matí.


CALENDARI SETEMBRE 2014

HORARIS d’EXÀMENS
 DE SETEMBRE

1 de setembre

A les 12 hores, es tornaran a penjar els horaris dels EXÀMENS de recuperació dels dies 2 i 3 de setembre. Ja s’hauran penjat abans, el dia 30 de juny.

EXÀMENS DE SETEMBRE


2 i 3 de setembre
Cal presentar-se a l’hora assignada a cada examen de matèria i arribar a l’hora. Màxima puntualitat.

2N DIA DE VENDA DE LLIBRES DE TEXT NOUS PER PART DE L’AMPA

6 de setembre

Dissabte, de 9 a 13 hores a l’Institut


LLISTES PROVISIONALS DE 1R D’ESO




8 de setembre

A partir de les 13 hores, al taulell d’anuncis del porxo principal

REUNIÓ DE PARES d’alumnes nous de 1r ESO 2014-15


A les 18, 30 hores a l’Institut. Es lliura Full de tria de matèries optatives de 1r ESO.
LLISTES DE RESULTATS DELS EXÀMENS DE SETEMBRE i LLISTES DE MATÈRIES OPTATIVES DE 4T
A partir de les 13 hores, al taulell d’anuncis del porxo principal


RECLAMACIONS


9 setembre
Els alumnes, si s’escau, poden presentar una reclamació sobre alguna nota d’examen. De 9 a 10 del matí, a Secretaria.

RECOLLIDA FULLS DE TRIA DE MATÈRIES OPTATIVES DE 1R ESO



10 de setembre



Els alumnes nous de 1r ESO han de portar a la Consergeria del centre el Full de tria signat pels pares, entre les 9 i les 10 del matí. Si algun tingués encara algun dubte, podrà consultar als tutors de primer, que els atendran de 9 a 10 del matí.
LLIURAMENT BUTLLETINS NOTES SETEMBRE ALS EXALUMNES DE 4T.
De 9 a 11 a Administració

LLISTES DE GRUPS-CLASSE DE 2N, 3R i 4T.
LLISTES DE MATÈRIES OPTATIVES DE 2N, 3R i 4T .


12 de setembre

A partir de les 10 hores, al taulell d’anuncis del porxo principal
INICI DE CURS
ACOLLIDA, PRESENTACIÓ DEL CURS I DE TUTORS ALS NOUS ALUMNES DE TOTS ELS CURSOS.

Primer ESO: a les 9 del matí

Resta de cursos: HORARI NORMAL DE 8 A 14,30



15 de setembre
El nous alumnes de 1r han de venir a l’Institut de 9 a 14,30 del matí.  A més de la presentació del curs, faran un EXÀMEN de nivell. Han de portar els deures de Primària (si és el cas). L’endemà ja vindran a les 8 del matí com tota la resta d’alumnat.

Els alumnes de 2n, 3r i 4t han de venir a les 8, portar els deures d’estiu (si és el cas) i lliurar-los al tutor.  Es lliuraran els butlletins de notes de recuperació.
LLISTA DE LLIBRES PER CURSOS

Els tutors donaran a cada alumne,  el mateix dia de lliurament de notes, la llista de llibres que el vostre fill/a necessitarà per al curs vinent, inclòs els que seran gratuïts per a les famílies, gràcies al Projecte cooperatiu per a la reutilització de llibres.

Lògicament, si té assignatures pendents de recuperació, aquesta llista està condicionada a la superació, per part de l’alumne, del curs actual. 


VENDA DE LLIBRES PER PART DE L’AMPA

Com cada any, els  dissabtes  5  de juliol i  6 de setembre de 2014, de 9.00h a 13.00h a l´Institut, l’AMPA del nostre centre té disposada la venda de llibres de text nous  per a les famílies que ho desitgin.

L’AMPA aconsegueix importants descomptes.

 Atenció! Si teniu previst comprar-los el dia 6 de setembre, és imprescindible que els encarregueu igualment a l’AMPA el dia 5 de juliol fent una paga i senyal.


Recordeu: Dies de venda de llibres nous per part de l’AMPA:

5 de juliol i  6 de setembre de 9 a 13 hores, a l’Institut.

IMPRESCINDIBLE: Portar el Full de llibres que el professor us hagi donat per al vostre fill o filla en concret. No sempre tots els alumnes tenen els mateixos llibres.



TRANSPORT ESCOLAR

Si viviu a Montornès Nord, heu demanat el servei de Transport Escolar i finalment continua havent-hi transport,   heu de saber que hauria de funcionar a partir del dia 15 de setembre inclòs.

En aquests moments no disposem d’informació clara sobre la continuïtat o no del transport escolar. Quan es disposi d’informació del Consell Comarcal, la farem arribar a les famílies que hagin sol·licitat aquest servei.



INFORMACIÓ SOBRE LA QUOTA DE MATERIAL

Cal que tingueu present que heu de fer el pagament de la quota anual.  Podeu  triar entre:
  1. Domiciliació bancària (signant l'autorització lliurada a Secretaria). Es domiciliaran 2 rebuts, un al juliol i l'altre al novembre. Us lliuraran a Secretaria el corresponent Full de domiciliació.
  2. Ingrés al banc de la totalitat de la quota durant el mes de juny. Número codi IBAN BBVA: ES73.0182.9728.19.0200090951
La quota pel curs 2014-15  és de 130 € per a tots els nivells.

Aquesta quota, aprovada pel Consell Escolar, inclou les activitats i sortides, el material didàctic i el material comú. No inclou el Crèdit de síntesi de 2n i 3r.
Bones vacances i gràcies per la feina feta!

Fa temps que somniàvem de  tenir d’una vegada l’institut nou.

Aquest curs s’ha fet realitat, hem estrenat el nou edifici!  El trasllat va funcionar molt bé i ara estem en un institut gran i espaiós, que a més està situat en un lloc privilegiat. A més ara ja no estem limitats per qüestions d’espai i se’ns obren noves expectatives per fer realitat, de seguida que sigui possible i viable econòmicament, més oferta d’educació post obligatòria a Montornès.

Les famílies, els alumnes i el professorat  s’estimen i valoren el centre. Enguany cal destacar la cura que tenen els alumnes per les noves dependències i com, en general, cuiden l’edifici i el respecten.

També cal destacar tot el treball que s’ha iniciat a nivell del conjunt del municipi per elaborar el Projecte Educatiu de ciutat. És una eina fonamental perquè tots els diferents agents socials cooperem per l’educació.

Tot això ens encoratja per a continuar treballant per una bona educació pública a Montornès. És el fruit del treball conjuntat de  la comunitat educativa de Montornès del Vallès.

No oblidarem especialment els alumnes que ens deixen per haver acabat l’etapa secundària. Estem orgullosos de tots i sabem que continuaran avançant en el seu camí formatiu, com a estudiants i sobretot com a persones.

Enguany, volem tenir un record especial per a tres mares de l’AMPA: les Senyores Yolanda Garcia, Carmen Giménez i Rosa Gurri, sòcies fundadores des del primer curs, el 2006-07, que durant anys i des del primer dia, han lluitat perquè l’edifici del Marta Mata es fes realitat i han tirat endavant l’AMPA sense defallir.  Després de 8 anys ens deixen, perquè els seus fills han crescut i s’ha acabat una etapa. Des d’aquí els volem manifestar l’agraïment del Marta Mata per tota la feina realitzada. Moltíssimes gràcies!   

La resta, esperem veure’ns altre cop al setembre, amb energia renovada per afrontar un nou curs  i els nous reptes que vindran. Hi ha d’haver temps per tot, per treballar i per descansar. Us desitgem molt bones vacances!
L’Equip Directiu i el Claustre de professorat



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada