dimarts, 10 de desembre del 2013

FULL INFORMATIU, Any 8 Nº 2



ARA SÍ!

ENS TRASLLADEM AL NOU EDIFICI !


Benvolgudes famílies,
Després que el passat dia 23 de setembre el Consell Escolar aprovés el trasllat al nou edifici i un cop hem rebut el vistiplau del Departament d’Ensenyament, ja us podem anunciar com es farà el procés de trasllat.

Ara només ens queda l’etapa final al vell edifici i després anar donant vida al nou. I ho volem viure amb molta il·lusió.

Després de més de 7 anys de treballar conjuntament els diferents sectors per aconseguir aquest edifici, ens hem de felicitar tots plegats, perquè ara ja estem arribant a port.

No podem deixar d’explicitar que sense l’esforç i la lluita de l’Ampa, del Consell Escolar, del Claustre i la Direcció, l’estima del nostre alumnat i famílies i, sobretot, l’aposta decidida de l’Ajuntament de Montornès, avui aquest somni no seria possible.

No volem deixar de banda la col·laboració i facilitats de la Secció d’Obres del Departament d’Ensenyament,  la feina impagable dels serveis tècnics municipals i la bona feina de l’empresa Bigas Grup que ha complert tots els terminis i ha posat tot l’interès perquè l’obra fos de qualitat. Gràcies a tots !

A continuació, doncs, us detallem el procés que seguirem:

TRASLLAT AL NOU EDIFICI DE L’INSTITUT MARTA MATA
Octubre de 2013
Setmana del 7 al 11 d’octubre
Aquesta setmana serà la darrera en què es faran classes al vell edifici provisional. Fora de les hores de classe, començarem a empaquetar tot allò que no sigui imprescindible per a les classes.
Divendres 11 (a la tarda), cap de setmana 12 i 13 d’octubre
Inici trasllat de tot el mobiliari i material.
Dilluns 14 d’octubre
ELS ALUMNES NO ASSISTEIXEN AL CENTRE (tindran deures per aquest dia).
Continuació trasllat i muntatge de mobiliari, pissarres, etc. Instal·lacions de  maquinari informàtic, pissarres digitals,  projectors,  xarxa,  etc
Dimarts15 d’octubre
INICI AL NOU EDIFICI
8 a 10 h: Professorat : proves i comprovacions finals de tot. (Pot ser que els primers dies de classe no disposem del 100% de tot).
Presentació del nou edifici  a l’alumnat per torns:
10 a 12 h: Només alumnes delegats i delegades de classe: preparació amb el professorat i assaig de l’organització de l’acollida.
12 a 14,30: Tots els alumnes de les diferents classes: acollida per aules i tutoria, presentació de l’edifici, explicació i assaig obligatori del PLA D’EMERGÈNCIA, classes normals.
Dimarts 16 d’octubre
Horari habitual de 8 a 14,30
Dilluns 28 d’octubre
Reunions tutorials i presentació de l’edifici a les famílies  (Rebreu convocatòria dels tutors/es). Aprofitarem el dia de les reunions de tutoria per presentar també l’edifici als pares. 
HORARI DE REUNIONS DE PARES I VISITES DEL NOU EDIFICI PER A LES FAMÍLIES:
18 - 19 h. : Reunions de pares de 3r i de 4t d’ESO
18 - 19 h. : Visita de presentació del nou edifici pels pares de 1r i 2n d’ESO. (Després, reunions de pares per classes)
19 -20 h. : Visita  de presentació del nou edifici pels pares de 3r i 4t d’ESO (un cop acabada la reunió tutorial).
19 -20 h. : Reunions de pares de 1r i 2n d’ESO (un cop acabada la visita).

MÉS ENDAVANT ES FARÀ LA INAUGURACIÓ OFICIAL  I UNA JORNADA DE PORTES OBERTES. TAMBÉ ES FARÀ UNA VISITA EXPRESSA PER A TOTS ELS NOSTRES EXALUMNES. JA REBREU LA INFORMACIÓ EN EL SEU MOMENT.




DADES DEL NOU CENTRE:

UBICACIÓ: Camí de la Justada, 5   08170 Montornès

Els telèfons, en principi, seran els mateixos: 93-5686568
Si per qualsevol problema els primers dies encara no disposéssim del mateix telèfon fix, caldrà trucar al telèfon mòbil de l’Institut:  638141525

Els horaris de Secretaria, del professorat, tutories, etc també seran exactament els mateixos que ara.


 
DEMANEM COMPRENSIÓ I COL·LABORACIÓ A TOTHOM PER TOT L’ENRENOU QUE SUPOSI EL TRASLLAT I LA POSADA EN MARXA DE TOTS ELS SERVEIS AL NOU EDIFICI.
JA SOM QUASI AL FINAL DEL PROCÉS !



NOU PROGRAMA DE GESTIÓ TUTORIAL GESTIN
Properament rebreu informació per poder començar a fer servir el programa d’informació i seguiment tutorial per a les famílies. A les reunions tutorials per grups que es faran el 28 d’octubre s’informarà també més àmpliament.


REUNIÓ PEL VIATGE D’ESTUDIS A ANGLATERRA  DE 3R D’ESO (LONDRES 2014)

7 D’OCTUBRE DE 2013     A  LES 18:30 HORES  (AL VELL EDIFICI)
L’INS Marta Mata i Home to Home, ofereixen la possibilitat de realitzar un curs d’anglès a Anglaterra. En aquesta reunió, la professora Noèlia Labrador, Cap de Seminari d’Anglès, explicarà les condicions d’aquesta experiència.


REUNIÓ PEL VIATGE DE FI DE CURS DE 4T D’ESO A ITÀLIA

7 D’OCTUBRE DE 2013     A  LES 18:45 HORES  (AL VELL EDIFICI)
L’INS Marta Mata ofereix a l’alumnat de 4t la possibilitat de realitzar un viatge cultural de Fi de Curs i de l’ESO a Itàlia. En aquesta reunió, la professora Montse Morcillo, coordinadora de l’Equip Docent de 4t i del viatge, explicarà les condicions d’aquesta experiència, que vol ser un premi de reconeixement a la bona trajectòria de l’alumnat que acabi l’ESO.
NETEJA I RECICLATGE

Després d’un període inicial d’avisos a una minoria d’alumnes que no respecten les normes de neteja i reciclatge, informem que es passarà a les sancions.

Necessitem la col·laboració dels pares i les mares d’aquest alumnes que no reciclen i a més embruten l’institut.

Demanem a aquestes famílies que es respectin les normes aprovades pel Consell Escolar i col·laborin evitant envasos, plàstics i paper d’alumini als esmorzars dels seus fills.

Un institut net diu molt de l’educació de les persones que hi passen, un institut brut també.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada