divendres, 14 de desembre del 2012

FULL INFORMATIU Any 7, Nº 4 21/22 desembre 2012



FULL INFORMATIU PER A LES FAMÍLIES

Any 7, núm. 4,   21/22 desembre  2012       CURS 2012-2013


EN MARXA LES OBRES DE CONSTRUCCIÓ!
El dia 13 de desembre de 2012 el recordarem com la data d'inici d'una nova etapa.

El dijous 13 de desembre, les màquines van començar a entrar i preparar el terreny on s'edificarà el nou institut. La primera intervenció consisteix en la canalització del petit torrent i en la preparació de tot el terreny.
A partir d'ara comença el compte enrere per arribar a l'inici del proper curs amb la nova construcció. Queden 8 mesos per endavant i esperem que l'edifici estigui llest al setembre. És una molt bona notícia per a tota la comunitat educativa de l'institut Marta Mata, després de portar 7 anys en mòduls prefabricats.
Ara comencem a veure l'horitzó! Els nostres alumnes, el professorat, les famílies, la inclusió escolar i la qualitat de l'ensenyament públic en conjunt s'ho mereixen!

SOFIA TABOADA PREMI A LA MILLOR NOTA D’ACCÉS A LA UNIVERSITAT
L'ex-alumna de l'institut Marta Mata, Sofia Taboada, ha obtingut el Premi d'excel·lència educativa 2012 a la millor nota d'accés a la Universitat. Els premis d'excel·lència els lliura l'Ajuntament de Montornès i tenen la finalitat de reconèixer l'esforç dels bons estudiants amb una ajuda econòmica. Felicitem a la Sofia per la seva trajectòria com a estudiant i com a persona i esperem que la seva nova etapa a la Universitat continuï sent tant bona com ho ha estat fins ara!

REVISIONS DENTALS 2N ESO
Els dies 23 i 25 de gener l’equip mèdic del CAP de Montornès farà les revisions dentals obligatòries a tots els alumnes de 2n d’ESO. Un cop fetes les valoracions, les famílies rebran un informe mèdic amb els resultats.

MILLORA ECOLÒGICA
Cal felicitar a la gran majoria del nostre alumnat i agrair a les famílies la seva col·laboració per reduir els residus al Marta Mata. Des del moment que s’ha instaurat la norma del Bock’n roll hem vist una gran millora en la neteja dels patis, que s’observa a simple vista. Ara estem produint prop d’un 80% menys de residus !!  Malgrat això, no podem abaixar la guàrdia i demanem a les famílies la màxima col·laboració perquè els alumnes no portin ni paper d’alumini, ni envasos ni plàstics. També demanem que els entrepans no siguin excessivament grossos ja que encara continuem observant que es tira molt menjar. Una educació avançada no pot estar al marge de la consciència ecològica sobre els residus que produïm i tot el que malbaratem. Gràcies per la vostra col·laboració!

MOLT BONES FESTES I SOLIDÀRIES!
TOT L’ALUMNAT, PROFESSORAT I PERSONAL DE L’INSTITUT MARTA MATA US DESITJA UNES BONES FESTES

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada